Felesége torkát vágta meg a 90 éves bácsi

2015.07.10 08:56

Éjszaka támadt 89 éves feleségére a veszprémi idő­ek otthonában élő bácsi, mindkettőjüket súlyos sérüésekkel szállítottak kórházba.

Az idősek otthona vezetősége azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget, az asszonyt életveszélyes, a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba - adta hírül a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Az idős férfi ellen emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást.

Információk szerint a házaspár már évek óta a szociális intézmény lakója volt, de az utóbbi időben rendszeresen hangoskodtak, veszekedtek, nem egyszer békítették ki őket az otthon dolgozói, de arra egyik alkalmazott sem gondolt, hogy tettlegességig fajul a civakodás.

Az ominózus szerdai éjszakán is hangosan veszekedtek, majd a 89 éves bácsi egy, az étkezőből lopott késsel fenyegette meg feleségét.

Csukott ajtó mögött támadt az idős nénire, akinek a torkát vágta meg. A jajveszékelésre lettek figyelmesek az idősek otthonának dolgozói, amikor a házaspárra rátörték az ajtót, már a férfi is megsebesítette magát.

Az asszony állapota még válságos, de a késelő férfi is súlyos sérülésekkel fekszik a kórházban.

riposzt.hu