Féltékenységből ütötte-rúgta a nyílt utcán

2021.01.10 17:06

Azt feltételezte, hogy a nővel csalja meg a férje, így rátámadt, amikor találkozott vele.

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki azért bántalmazott egy másik nőt, mert azt gondolta róla, hogy vele csalja meg a férje.
 
A vádirat szerint 2020. október 20-án a vádlott kerékpárral közlekedett az egyik Kazincbarcikához közeli kisvárosban, amikor meglátta a vele szemben gyalogosan haladó sértettet, akiről azt feltételezte, hogy szerelmi viszonya van a férjével.
 
A vádlott a sértett közelébe érve leszállt a biciklijéről, odament a másik nőhöz, és közölte vele, hogy vigye a férjét, ahová akarja, majd ököllel többször arcon ütötte. A sértett az ütések következtében megszédült, rádőlt a vádlott kerékpárjára, majd azzal együtt a földre esett. A vádlott ekkor combon rúgta a sértettet és megrángatta a haját, majd távozott a helyszínről.
 
A megtámadott nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.
 
A járási ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben tárgyalás mellőzésével, próbára bocsátásra tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak.
 
boon.hu