Férje elvesztése nagyon megviselte Kudlik Júliát, volt kollégáival sem tartja a kapcsolatot

2022.07.28 09:25

Aktív nyugdíjas a magyar televíziózás nagyasszonya

Kudlik Júlia 2015. december 19-én
 
Fotó: Mohai Balázs
 
Kudlik Júlia évek óta a nyilvánosság teljes kizárásával él. A Delta egykori háziasszonya néhány napja ünnepelte a 77. születésnapját. A BEST magazin egykori ismerőseinél, barátainál érdeklődött a televíziós után, akik szintén arról meséltek, hogy évek óta ők sem tudnak semmit róla. 
 
Egy csodaszép szentendrei lakópark önálló családi házában található Kudlik Júlia otthona. Férje, Szűcs László rendező halála óta egyedül él itt. Nyugdíjas éveit civilként tölti, nem vállal tévés szerepléseket, és interjúkat sem ad, volt kollégáit sem engedi közel magához. “Pont úgy néz ki, mint ahogy a tévében láttunk anno, csak idősebb pár évvel. Nem sokat tudunk róla, eléggé magának való hölgy” – mesélte a tévésről a lakóparkbeli szomszédja. Kudlik Júlia állítólag szeret sütni és patch worközni, amit már idősebb korban tanult meg. Talán csatlakozott is egy patch wörkös csoporthoz, és utazni is szoktak együtt.
 

Férje halála nagyon megviselte, 40 évig voltak házasok. “Azóta is folyamatosan beszélgetek vele, és ma is számíthatok rá, annak ellenére, hogy a szememmel nem láthatom” – vallotta be korábban.
 
A legtöbbet talán Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekesnő tudhatja róla, akivel évek óta járják az országot közös előadóestjükkel a szeretet jegyében. Az énekesnő dalban, Kudlik Júlia pedig prózában mondja el gondolatait a szeretetről, évekkel ezelőtt ugyanis a vallásban talált önmagára.
 
forrás: facebook.com / nlc.hu