Fidesz bátorság: Orbánék már a frakció ülést is kordonok mögött tartják, tüntetők várták őket Balatonalmádiban

2019.02.13 19:13

Újabb szintet lépett az Orbáni paranoia, nem csak a bazári évértékelő beszédét mondta el Orbán Viktor kordonok mögött, de már a Fidesz Balatonalmádiban tartott frakció ülését is kordonok mögé bújva tartják.

 
A Magyarországot is érintő brüsszeli bevándorláspárti tervek lesznek a Fidesz és a KDNP szerdán kezdődő frakcióülésének fő témái - közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a tanácskozás előtt tartott sajtótájékoztatóján, Balatonalmádiban.
 

Képtalálat a következőre: „balatonfüred Kocsis Máté https”

Kocsis Máté kiemelte: a brüsszeli tárgyalóasztalokon már most is olyan tervek és előterjesztések találhatók, melyek célja, hogy a korábban már megismert "Soros-tervnek" megfelelően bevándorlókontinenssé tegyék Európát.
 
A péntekig tartó frakcióülésen megtárgyalják a családvédelmi akcióterv életbelépéséhez szükséges döntéseket is, hogy minél előbb, minél gördülékenyebben megszülethessenek a magyar emberek számára kedvező döntések - tette hozzá a frakcióvezető.
 
A helyszínen tartózkodó tudósítók arról számoltak be, hogy a hotel, ahol a frakcióülés zajlik, hermetikusan le van zárva. A kordon két oldalán nagyjából egy tucatnyi tüntető várta az ülésre érkezőket.
 
források: hvg.hu / mti.hu