Fidesz-KDNP jelöltbemutató Miskolcon: "A feladatok megoldására kiemelkedően a legalkalmasabb jelölt Hubay György!"

2018.02.13 20:18

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, parlamenti frakcióvezetője mutatta be kedden, Miskolcon Hubay Györgyöt, aki a Fidesz-KDNP színeiben indul B.-A.-Z. megye 2. számú választókerületében, az országgyűlési képviselő-választáson. 

A sajtótájékoztatón Kriza Ákos polgármester úgy fogalmazott, meggyőződése, hogy Hubay György kiváló választás, és nagyon jól fognak tudni együtt dolgozni.
 
Gulyás Gergely elmondta, mindig érdekes egy új jelöltet bemutatni, ugyanakkor az elmúlt években azt tapasztalhatták, hogy a Fidesz jelöltjei mindig jó eséllyel indulnak és nyernek is a választókerületekben. Kiemelte, Hubay György jól ismeri az önkormányzat világát, több éves képviselői munka áll mögötte, már eddig is rengeteget tett a miskolci közbiztonság javítása érdekében. - Ez a terület rendkívül fontos a borsodi megyeszékhelyen, Hubay György pedig – Kriza Ákos polgármester és a fideszes vezetésű önkormányzat mellett – rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy a helyzet kézzel foghatóan javuljon. A korábbi sportoló Hubay György sokat tett és tesz azért is, hogy az élsport illetve a tömegsport megfelelően fejlődjön a megyeszékhelyen - hangoztatta Gulyás Gergely.
 


 
minap.hu