Figyelem! Helyi szociális intézmény nevében gyűjtenek csalók Miskolcon

2016.07.27 12:48

Az érintett szervezet közleményében azt írja, nem ők gyűjtenek, ezért felhívják a lakosság figyelmét hogy jelezzék amennyiben a nevükben csengetnek.

csengo.jpg

A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény (MESZEGYI) munkatársai sem az Avasi lakótelepen, sem Miskolc város egyéb pontján nem gyűjtenek adományt.

A MESZEGYI közleményében azt írja:

   "Tudomásunkra jutott, hogy július 25-26-án az Avasi városrészben ismeretlen személyek intézményünk nevében lakásokba becsöngetve adományt (pénz, tartós élelmiszer, ruha, stb.) gyűjtöttek ellátottaink részére.

    Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény (MESZEGYI) munkatársai sem az Avasi lakótelepen, sem Miskolc város egyéb pontján nem gyűjtenek adományt. Intézményünk adománygyűjtési akciói szervezett formában, előre meghirdetett időpontban és helyszínen történnek, közvetlenül a lakosságtól – pénzbeli, természetbeni – adománygyűjtést nem folytattunk.

    Kérünk mindenkit, amennyiben azt tapasztalják, hogy intézményünk nevében történik adománygyűjtés, kérjék az adománygyűjtőtől, hogy igazolja személyazonosságát, és a nevet jelezzék felénk az alábbi telefonszámon: 46/562-276, hogy a hatóság felé megtehessük a szükséges intézkedést."