Finn módszeres ellenőrzés a reggeli csúcsban

2019.11.22 07:55

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak a rendőrök Miskolcon a kora reggeli órákban.

Fotó: Bujdos Tibor

 

Ellenőrző, a közlekedésbiztonságot célzó közúti akciót tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. november 19-én reggel 6 és 9 óra között Miskolcon. A három óra alatt a járőrök összesen 292 alkoholszondát alkalmaztak, amiből összesen 1 mutatott pozitív értéket.
 
Az ellenőrzés ideje alatt négy járművezetőt a biztonsági öv használatának az elmulasztásáért, három sofőrt a kézben tartott mobiltelefon használatáért, további két gépjárművezetőt a műszaki állapot és lejárt vezetői engedély miatt bírságoltak meg a rendőrök. Egy közlekedőt az őszi időszakban fokozottan fontossá váló világítóberendezések használatának az elmulasztása miatt figyelmezettek a rendőrök.
 
kozuti-ellenorzes05
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.
 
…hogy mindenki hazaérjen!
 
 
boon.hu