Furcsa dolgot mutat a legfrissebb előrejelzés, erre senki nem gondolt: ilyen lesz az idő a jövőhéten

2019.09.22 08:41

Hidegek a hajnalok, jövőhéten eső is lesz, de a legfrissebb előrejelzések szerint egy hét múlva ilyenkor majdhogynem visszatér a nyár, olyan meleg lesz napközben.

Képtalálat a következőre: „őszi reggel https”

 

Hétfő: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan (főleg a Dunától keletre) várható eső, zápor. A DK-i szél többfelé megélénkül. 13 és 21 fok között alakul a hőmérsékelt - a csapadékosabb keleti, északkeleti tájakon lesz a hűvösebb. Gyenge hidegfront érkezik.
 
Kedd: Eleinte marad a borús idő, főleg ÉK-en ködfoltok is lehetnek. Napközben egyre nagyobb területen szakadozik fel a felhőzet. Inkább csak eleinte lehet kisebb eső. 20-21 fok körüli értékeket mérhetünk.
 
Szerda: Eleinte változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. Estétől egyre többfelé alakul ki eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. Késő estétől megerősödik az ÉNy-i szél. 19-25 fok valószínű.
 
Csütörtök: Hajnalban még több helyen előfordulhat eső, zápor. Napközben csökken a felhőzet, délután már a nap is előbújik. Erős lesz az ÉNy-i, Ny-i légmozgás. A csúcsérték 22 fok körül alakul.
 
Péntek és szombat: Változóan felhős, nyugodt őszi időre van kilátás. Esetleg néhol fordul elő zápor. 20-26 fok körüli kellemes hőmérséklet ígérkezik.
 
omsz.hu