Gázolt a villamos Miskolcon a Vasgyári piacnál

2022.07.29 19:29

Pénteken délután 18 óra előtt nem sokkal egy negyven év körüli férfi került a villamos alá Miskolcon a Vasgyári piac megállónál.

Fotó: Mocsári László
 
19:37
A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a város hivatásos tűzoltói a helyi közlekedési vállalat különleges emelőjének segítségével szabadították ki a férfit és adták át a mentőknek.
 
19:27
Helyszíni információink szerint sikerült a szerencsétlenül járt férfit kiszabadítani a villmosszerelvény alól. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Át akart szaladni a villamos előtt, ám a szerelvény eltalálta, majd alákerült. 
 
19:13
A rendőrség ügyeletén kapott információk szerint egy 40 éves férfi szorult a szerelvény alá, akiért a Miskolci Hivatásos Tűzoltók és a Mentőszolgálat munkatársai küzdenek, hogy ki tudják szabadítani.
 
A baleset körülményeiről és a férfi állapotáról egyelőre nincs bővebb információ. A villamos közlekedés mindkét irányba leállt.
 
Az MVK Zrt. a következőt tette közzé az oldalán: Baleset miatt villamospótló autóbuszok közlekednek az Újgyőri főtér és Felső-Majláth között. A Tiszai pályaudvar és az Újgyőri főtér szakaszon továbbra is villamosok járnak. Kérjük utasaink türelmét és megértését.
 
boon.hu / minap.hu