Gyalog ment a DVTK mezőkövesdi meccsére a miskolci rendőrkapitány

2016.11.28 13:28

A DVTK mindig is híres volt arról, hogy különleges fanatikusai vannak, ékes példája ennek az egyik diósgyőri szurkoló, aki eldöntötte: “A hazai mérkőzésre gyalogosan fog járni.” A hétvégi bajnoki mérkőzésre azonban Mezőkövesden került sor… – adta hírül az amigeleken.hu.

Gyalog ment a DVTK mezőkövesdi meccsére a miskolci rendőrkapitány

Mit tesz ilyenkor egy elszánt szurkoló? Hát korábban indul el. Így tett Diósgyőr szurkolóként Dr. Bogyay Ferenc is, – aki nem mellesleg Miskolc rendőrkapitánya – és már szombat reggel hétkor elindult a fél négykor kezdődő DVTK – Paks találkozóra, Mezőkövesdre.

Útvonala a következő volt: Miskolc – Miskolctapolca – Vöröskő – Kékmező – Sály – Kács – Cserépváralja – Bogács – Mezőkövesd volt. A túra során szombaton közel 50 km-t teljesített – számolt be a különleges kirándulásról a Diósgyőr szurkolók honlapja, az amigeleken.hu.

tura1

Természetesen, az ötletet komoly, több hónapos felkészülés előzte meg, melynek megkoronázása a Kinizsi Százas Teljesítménytúra teljesítése volt még májusban (100 km 24 óra alatt).

Az amigeleken.hu egyben felhívást is tett közzé, hogy ha bárki szeretne Ferenc szurkolótársukhoz hasonlóan, gyalogszerrel eljutni Mezőkövesdre, akár már a Gyirmót elleni december 10-én sorra kerülő NB I-es meccsre, akkor az info@amigeleken.hu-n tudnak további segítséget adni. Megfelelő létszám esetén közös túra is szóba jöhet!

forrás: amigeleken.hu