Gyanúsítottként hallgatták ki az anyát, aki a tűző napon kocsiba zárta a lányát

2021.06.27 15:38

Elmondása szerint összevesztek, és a 6 éves gyerek nem volt hajlandó vele bevásárolni menni.

A váci rendőrök kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást indítottak egy 41 éves nő ellen, aki a kánikulában, egy váci hipermarket parkolójában, egy bezárt autóban magára hagyta kislányát – írja a Police.hu.
 
A történtekről a rendőrség egy videófelvétel alapján szerzett tudomást, korábban az ügyben senki sem tett bejelentést vagy feljelentést. A rendőrök a felvétel alapján azonosították a jármű tulajdonosát, majd eljárást indítottak ellene. Kiderült, hogy június 23-án a nő egy váci hipermarket parkolójában, a bezárt autóban hagyta 6 éves kislányát. A jármű egy árnyék nélküli, napsütötte parkolóhelyen állt akkor, amikor a kinti hőmérséklet legalább 25,5 °C volt.
 
Az asszony a kihallgatásán elismerte, valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe, erre adott neki egy fél literes ásványvizet, rázárta a kocsit és ott hagyta. Szerinte ugyan 5-10 percnél többet nem töltött tőle távol, és belátta, hogy hiba volt ezt tennie, de szerinte bűncselekményt nem követett el.
 
police.hu
 
 
 
 
 

—————

Vissza