Gyönyörű környezet, rengeteg program: a helyiek egyik kedvenc fürdője lett a Miskolc tapolcai Strandfürdő

2018.10.11 19:19

Augusztus 31-én lezárult „Az Év Fürdője” szavazás, amelyen a Miskolctapolcai Strandfürdő második helyezést ért el a „Helyiek Kedvenc Fürdője 2018” kategóriában. A díjat csütörtökön vehette át a strandfürdő vezetője.

Scheitzner Beáta, a strandot üzemeltető Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője Sánta Tibortól, Az Év Fürdője 2018 verseny főszervezőjétől vette át a díjat.

strand_dij_20181011_vcs_3.jpg

– Az idei évben úgy döntöttünk, hogy a minden évben megrendezésre kerülő Év Fürdője pályázaton mindhárom fürdőnket - a Selyemréti Strandfürdőt, a Miskolctapolca Barlangfürdőt, és a Miskolctapolcai Strandfürdőt - elindítjuk. Utóbbi a „Helyiek Kedvenc Fürdője” kategóriában mérette meg magát – nyilatkozta Scheitzner Beáta. Mint mondta, adottságait tekintve a kisebb fürdők kategóriájába sorolható, ezért indították ebben a szekcióban.

Remélték, hogy a közönség meg van elégedve a fürdő szolgáltatásaival. Az ügyvezető szerint a sok befektetett munka, a gyönyörű környezet és a rengeteg program, valamint az itt dolgozók lelkiismeretes munkája hozta meg számukra az elismerést, a fürdőző közönség a kategória második legjobbjának választotta a Miskolctapolcai Strandfürdőt.

– Ez nagy motivációt jelent számunkra, örülünk, hogy a nyári programjaink - például a Családi Nap vagy a Retró Nap - ilyen nagy sikert arattak a közönség körében. Természetesen a téli időszakban is várjuk vendégeinket gyönyörű szauna-világunkkal, wellness-részlegünkkel, és újult erővel indulunk neki a következő évnek – hangoztatta Scheitzner Beáta.

tapolcai_strand_ufo_zenekar_180812_ja_43.jpg

Sánta Tibor, Az Év Fürdője 2018 verseny főszervezője arról szólt, hogy 2015 óta minden évben hozzávetőleg 200 fürdő versenyez Az Év Fürdője szavazáson. – Az indulókat több kategóriába osztottuk, hiszen vannak köztük országos vagy nemzetközi hírű fürdők - mint például a Barlangfürdő - vannak, amelyek regionális szinten jelentősek, illetve vannak olyanok, amelyeket csak a helyiek ismernek – hangsúlyozta a főszervező. Ezen szempontok alapján hozták létre a három kategóriát: Az Év fürdője, Az Év feltörekvő fürdője, illetve A Helyiek kedvenc fürdője.

– A szavazók számát tekintve az idei volt a legsikeresebb pályázat, hiszen több mint 170 ezren adták le voksukat Az Év Fürdője weboldalán keresztül – mondta még el Sánta Tibor, aki szerint a magyarok körében egyre népszerűbb a fürdőzés, a látogatottsági számok is ezt mutatják, nyári és téli strandolás szintjén is. Az országban körülbelül 200 fürdő van, közülük szinte az összes megmérette magát a versenyen.

minap.hu