„Ha mégis kiállna vitára, én szívesen biztosítok hozzá széket” – frappánsan üzent Orbán Viktornak Márki-Zay Péter – fotó

2022.04.01 06:09

Úgy tűnik, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje még három nappal az országgyűlési választások előtt is szívesen kiállna egy nyilvános vitára Orbán Viktorral. A közösségi oldalára felöltött legújabb képe legalábbis erre utal.

Továbbra is Orbánnal vitázna Márki-Zay Péter
 
Fotó: Fuszek Gábor
 
Márki-Zay Péter továbbra is azt szeretné, hogy Orbán Viktor kiálljon ellene egy nyilvános vitára, amit a Facebookra feltöltött legújabb, humoros fotója is jól bizonyít. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje még januárban hívta ki nyilvános vitára a jelenlegi miniszterelnököt, ám felhívására hamar elutasító választ kapott a Fidesz vezetése részéről.
 
A miniszterelnök-jelöltek vitája azóta sem történt meg, így, az országgyűlési választások előtt néhány nappal pedig már egyre kevesebb esély van rá, hogy összejöjjön. Márki-Zay Péter azonban nem adja fel.
 
Legújabb Facebook-fotóján ugyanis ő maga egy széket tartva, Orbán Viktor pedig egy széken állva szerepel, a kép mellett pedig csak annyi szerepel:
 
Ha mégis kiállna vitára, én szívesen biztosítok hozzá széket.
 
 
forrás: facebook.com /blikk.hu