Hajszálon múlt: Öngyilkos akart lenni egy férfi Hejőbábán, a rendőrök megmentették

2018.07.07 19:08

Önkezével akart véget vetni életének szombaton délután egy hejőbábai férfi. Fia értesítette a rendőrséget, akik az utolsó percben érkeztek.

 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. július 7-én 14 óra 22 perckor érkezett bejelentés egy férfitól, aki elmondta, hogy édesapja hejőbábai otthonában végzetes lépésre szánta el magát, eszméletlen állapotban találtak rá.
 
A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a hozzátartozók már megkezdték a férfi testhelyzetének stabilizálását. A járőrök közül Köteles László r. főtörzsőrmester a mentőszolgálat munkatársának iránymutatásával megkezdte a férfi újraélesztését, míg társa - Tóth Attila r. főtörzsőrmester - a hozzátartozókat igyekezett megnyugtatni.
 
Pár perc elteltével Köteles László r. főtörzsőrmester „visszatért a légzése!” felkiáltással jelezte a telefonba, hogy a férfi újra önállóan lélegzik, mellkasa emelkedik. A bajbajutott 44 éves hejőbábai férfit a mentőszolgálat munkatársai további ellátása céljából kórházba szállították.
 
minap.hu