Halálos baleset a 25-ös főúton: három autó ütközött össze Eger és Kerecsend között

2015.11.23 09:50

Három autó ütközött össze Eger és Kerecsend között hétfőn reggel. A balesetben egy ember életét vesztette, többen megsérültek.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 25-ös számú főút Eger és Kerecsend közötti szakaszának 8-as kilométerszelvényében hétfőn 7 óra 50 perc körül három személygépjármű - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személy életét vesztette a balesetben. A rendőrök félpályás útlezárás mellett végzik a helyszínelést. A megyei katasztrófavédelem szerint két személyautó és egy terepjáró ütközött össze hétfőn reggel. Tájékoztatásuk szerint a balesetben egy ember életét vesztette, hárman pedig megsérültek. A helyszínre érkező egri hivatásos tűzoltók egy beszorult sérültet feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki az egyik gépkocsiból, valamint áramtalanították a járműveket és biztosítják a területet.

Fotó: Korsós Viktor

Fotó: Korsós Viktor

 

9:37

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Eger és Kerecsend között, ahol hétfőn reggel halálos baleset történt. Három autó ütközött össze, a balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, ketten könnyebben megsérültek.

Fotó: Korsós Viktor

A teljes útlezárás miatt a Kerecsend felől Eger irányába közlekedők az Olajosok útja felé, az Egerből Kerecsend felé haladók a K2-es vagy Andornaktálya felé kerülhetnek.

heol.hu