Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Borsodban

2019.06.08 06:09

A Kazincbarcika és Múcsony közötti útszakaszon történt balesetben egy férfi életét vesztette.

 
Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, a jelenlegi, elsődleges információk szerint egy Alfa Romeo típusú gépjármű hajtott árokba Múcsony és Kazincbarcika között, ebben ültek a sértettek.
 
– Ezt követően kiszálltak a kocsiból és elmondásuk szerint a sofőrjük elszaladt. Ezt vizsgáljuk, hogy valóban így történt-e. Ami biztos, ezután az út közepére álltak ki, hogy segítséget kérjenek, amikor az arra közlekedő Suzuki elütötte őket – mondta Szabó Csilla.
 
Leskó Diána, az Észak-Magyarországi Regionális Mentőszervezet kommunikációs munkatársa a sérültekről beszélt lapunknak.
 
– Egy húsz év körüli férfit már életjelenségek nélkül találtunk a helyszínen, őt megpróbáltuk újraéleszteni, sajnos sikertelenül. További három személy sérült meg még súlyosan: egy negyven év körüli nő végvesztéses sérülést szenvedett, kézfejét vesztette, egy huszonöt év körüli férfi lábát törte, és egy hat év körüli kisfiú életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Utazott még az autóban egy huszonéves hölgy is, ő néhány karcolással megúszta a balesetet.
 
Az Észak-Magyarország egyik munkatársának információi szerint – ő ismerősét kísérte el a kórházba, ezért szemtanúja volt a történteknek – az esetet követően a sürgősségire több autóval érkeztek ki a rendőrök, ugyanis az érintettek rokonsága, körülbelül harminc fő jelent meg az intézményben.
 
police.hu / boon.hu