Harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor (+videó)

2021.07.21 19:24

Egyre otthonosabban érzi magát a kormányzat és köre abban a vad-cinikus hazugságban, amit egy nap alatt sikerült magukból kiizzadni kémprogrambotrány-ügyben, ez derült ki abból, amit és ahogy Gulyás Gergely mondott: “A Világraszóló bajnokaink – 177 mesés győzelem” című interaktív olimpiatörténeti kiállítás megnyitója után az ATV és az RTL klub mikrofonja előtt. Aztán jöhet -gondolom- a harcos béke, összehúzott szemöldökű boldogság és sós-savanyú vattacukor.

 
 
Mindenek előtt Bayer Zsolt
 
A kormányoldal vezető publicistája, aki maga is hasonult főnökéhez és a vita műfaja helyett lángpallost lóbálva igyekszik közreműködni a NER-kritikus vélemények eltaposásában a napokban azt írta az általa október 23-ra szervezett Békemenetről, hogy:
 
Ez a harc lesz a végső”
 
Ezzel pedig nemcsak azt bizonyította, hogy annak idején, amikor azt kívánta a kurzus, alaposan bevágta az internacionálét, tán még (“Óh! Irgalom anyja, ne hagy el!”) énekelte is, hanem azt is, hogy ők bizony fittyet hányva a demokrácia alapvető követelményére a politikai váltógazdálkodásra örökre kívánnak berendezkedni, vagyis gondolom a 2022-es győztes választás után jöhet a NER-kánaán, ahogy nekik jó. Folyamatos harcos békével, Pegasus által figyelő összehúzott szemöldökű boldogsággal és sós-savanyú vattacukorral.
 
Gulyás Gergely puhatestű cinizmusa
 
Egy teljes nap bénult hallgatás után egyre több kormányzati tényező is megszólal erősítve a hivatalos kórus hangját,. Hol van már Kubatov Gábor hétfői zavarodott szemű kamerába hazudozása, hogy ő még nem is hallott a kémbotrányról. Egyre combosodig az újabb Soros-vád, a másik szálon pedig a legcinikusabb szakértelem látszatába burkolódzó kitérés a valódi válasz elől. Ez utóbbi egyik mestere a miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely, aki egy sportkiállítás megnyitója után próbált hitelesen megszólalni az ügyben.
 
Nincs jelentősége, hogy mi a technikai eszköz. Minden államnak van alkotmányvédelmi tevékenysége, minden államnak van hírszerző tevékenysége”
 
– mondta a miniszter, aki így se nem cáfolta, se nem erősítette meg, hogy Magyarország vásárolt-e az izraeli programból.
 
Értjük mi miniszter úr, csak nem ez volt a kérdés
 
Ezt követően érkezett el a miniszter a legócskább csúsztatáshoz, amikor egy világos, a szoftver megvásárlására irányuló kérdésre azt mondta:
 
Ez egy technikai kérdés.”
 
Hogy is van ez, a saját állampolgárok magánszférájának meggyalázása egyszerű technikai kérdés lenne?
 
Ne feledjük azt az információt, amit ilyen szánalmasan igyekeznek tagadni az Amnesty Internationallal együttműködve 17 médium közös munkával, nemzetközi összefogásban derítette ki.
 
A New York Times azt írja, és ezt erősíti meg a magyar direkt 36-os, az Orbán-kormány egyedüliként az Európai Unióban megvásárolta az izraeli kémprogramot.
 
 
 
Pálmai Tamás
rtl.hu / varosikurir.hu