Harmadik alkalommal ünnepeltek együtt a Győri kapuiak Miskolcon

2021.08.02 15:21

A rendezvény ezúttal is változatos szórakoztató programokat kínált kicsiknek és nagyoknak.

 
III. Kapuzörgető szomszédünnep és közbiztonsági nap
Fotó: Juhász Ákos
 
Harmadik alkalommal rendezték meg a Kapuzörgető szomszédünnepet és közbiztonsági napot vasárnap. Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Kapuzörgető programjának keretén belül megrendezett eseménynek ezúttal is a József utcai Ifjúsági Sportpálya adott otthont.
 
A programokon mások mellett képviseltette magát az önkormányzati rendészet, a megyei rendőr-főkapitányság, a katasztrófavédelmi igazgatóság és a polgárőrök, a Miskolci Áldozatsegítő Központ, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete, a Spider mentőcsapat, a Szimbiózis Alapítvány, valamint a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány is.
 
 
A programoknak ezúttal is része volt a véradási akció, de színpadi programok is voltak: fellépett a Miskolci Mazsorett Együttes; látványos bemutatóval készült a DVTK Judo Klub és a KÖDMÖN formációs táncegyüttes is.
 
Volt még ezen kívül a rendész- és mentőkutyabemutató, de nem maradhattak el a verses, zenés, énekes, táncos előadások, a játszóházak és egyéb kísérőrendezvények, és természetesen a Bud Spencer&Terence Hill filmekből ismerős sör-virsli verseny sem.
 
A családi rendezvényt fél 7-től a JAM FIX Rock Band koncertje zárta.
 
minap.hu