Hárman haltak meg egy frontális ütközésben a Zemplénben

2017.02.05 08:28

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 381.számú út 4. kilométerszelvényében, az alsóberecki rév lejáró közelében vasárnap reggel, amikor két gépjármű frontálisan összeütközött.

Hárman haltak meg a balesetben Alsóbereckinél

A tragikus baleset helyszíne

 

 A 381. számú úton két személygépkocsi ütközött, amelynek során hárman a helyszínen elhunytak.

A halálos közúti közlekedési baleset 2017. február 5-én 6 óra 45 perc körül történt a 381-es számú út 5. kilométerszelvényében Sátoraljaújhely és Alsóberecki között – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hárman haltak meg a balesetben

fotó: police.hu

A jelenlegi adatok szerint két személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – frontálisan ütközött, amelynek során az autókban utazók közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen elhunytak, egy-egy személy életveszélyesen, illetve súlyosan, míg 2 fő könnyebben megsérült.

Sáfrányos Attila fényképe.

A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Sáfrányos Attila fényképe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a sátoraljaújhelyi és a cigándi hivatásos tűzoltókat és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek feszítő-vágó berendezés segítségével emeltek ki három személyt a roncsokból, akik elhaláloztak. A mentőszolgálat munkatársai négy főt szállítottak kórházba, akik közül ketten súlyos, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg két utas nem sérült meg.

Sáfrányos Attila fényképe.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság