Harmincegy közlekedési baleset történt 3 nap alatt Borsodban

2021.06.21 10:16

Az elmúlt hétvégén többek között hozzátartozók közötti erőszak miatt, elfogatóparancs alapján körözött személyekkel, eltiltott járművezetővel, garázda férfival szemben, illetve tulajdon elleni szabálysértés és rendzavarás miatt intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. június 18-án egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe. Szintén ezen a napon a tiszaújvárosi egyenruhások engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.
 
A megye rendőri szervei 2021. június 19-én három elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe. A Sárospataki Rendőrkapitányság rendőrei rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe.
 
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 20-án garázdaság szabálysértés elkövetése miatt egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.
 
Az említett ügyeken túl a megye egyenruhásai a hétvégén hozzátartozók közötti erőszak miatt öt esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.
 
Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.
 
Az elmúlt három napban B-A-Z. megye útjain összesen kilenc személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi káros balesetek kapcsán huszonkét esetben intézkedtek a rendőrök.
 
boon.hu