Hasznos miskolci közlekedési információk a hétvégére

2019.05.16 10:08

Egyszerre több rendezvény miatt különböző közlekedési változásokra kell figyelni a Miskolcon útrakelőknek!

 
Így példáol pénteken leáll a villamosforgalom, menetrendi változások, forgalomlassítás is lesz. Következzenek a részletek:
 
Péntek este néhány percre leáll a villamosforgalom a Városház téren
 
Május 17-én, pénteken 20 órakor egy rendezvény előkészületei miatt a villamosforgalom néhány perces leállítására kell számítani a Városház téren.
 
Forgalomlassítás futóverseny miatt
 
Május 18-án, szombaton 13:20-18:00 óra között futóverseny miatt a Sajószigeti utca – Besenyői utca – Kőrösi Csoma Sándor utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Széchenyi utca – Városház tér útvonalon közlekedő menetrend szerinti járatainknál késésre kell számítani.
 
 
DVTK – Újpest: utazás szurkolói jeggyel, bérlettel
 
Május 19-én, vasárnap 15:00 és 21:00 óra között a DVTK – Újpest FC mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson az érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező Diósgyőr drukkerek. Hajrá Diósgyőr!
 
Elkezdődik a vizsgaidőszak, változik az Egyetemre közlekedő járatok menetrendje
 
2019. május 20-tól a Miskolci Egyetemen elkezdődik a vizsgaidőszak, ez több járat menetrendjét is érinti:
 
  • a 22-es és az ME viszonylatok nem közlekednek,
  • munkanapokon a 2-es járatok nem közlekednek be az Egyetemre,
  • munkanapokon a Miskolctapolcáról 19:35-kor, 19:50-kor, 20:05-kor és 20:20-kor induló 20-as járatok, illetve szombati napokon a (menetrendkönyvben bekeretezett) 20-as járatok nem érintik az Egyetemváros végállomást.
 
Pénteken az Ügyfélszolgálati Iroda zárva tart  
 
Május 17-én, pénteken technikai okok miatt az Ügyfélszolgálati Iroda zárva tart. A legközelebbi jegy- és bérletpénztár az ügyfélszolgálat szomszédságában, az Uitz Béla utcán található, és 11:00-18:00 óra között tart nyitva.
 
MVK Zrt.