Hatalmas változások az RTL Klubnál - még a nevük is más lesz

2022.09.02 11:04

Hatalmas változások előtt áll az ország egyik legnagyobb kereskedelmi tévécsatornája, az RTL Klub.

 

Huszonöt éve indult az RTL Klub Magyarországon, amely számos sztárt, hírt, show-műsort, tehetséget, sorozatot, realiytit, nevetős és sírós pillanatot adott a nézőknek.
 
Ám most lezárul egy korszak, az RTL Klub ugyanis negyed évszázad után nevet vált: a csatorna októbertől RTL néven fut tovább, emellett arculatot is váltanak.
 
– Aki szereti a realityt, annak Kánaán lesz az ősz. Négy ilyen jellegű műsor is fut majd a csatornán: a Házasodna a gazda már megy, de lesz Nyerő Páros is, és nemsokára indul a Celeb vagyok, ments ki innen, amit 2008-ban csináltunk először. Ez most úgy tér vissza, ahogy akkor kezdődött: Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetők, a forgatás pedig Kolumbiában lesz. Illetve készülünk egy újabb Való Világgal is 

– mondta el a csatorna sajtótájékoztatóján Kolosi Péter, programigazgató.
 
Mint azt korábban a Blikk is megírta, RTL Group nem sokkal ezelőtt jelentette be hogy logót vált, amivel a sokszínűséget és az inspirációt kívánják jelképezni.
 
Az átfogó újratervezés egyébként már tavaly megkezdődött a cégnél, idén azonban – a hollandiai és a luxemburgi csatornával egyetemben a – magyar RTL is csatlakozik.
 
forrás: blikk.hu