„Holnap már csak annyi marad mindebből, hogy kikaptunk, emiatt szomorú vagyok”

2016.10.29 21:25

„Öröm az ürömben, hogy van tartása a csapatnak” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencvárosi TC elleni 3-2-re elveszített stadionbúcsúztató mérkőzést követően.

„Öröm az ürömben, hogy van tartása a csapatnak”

„Öröm az ürömben, hogy van tartása a csapatnak”

fotó: Homoky György

Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): – Sajnos hátrányba kerültünk, mert korán két elkerülhető gólt kaptunk. Szerettünk volna szépen búcsúzni, a nézőktől és a stadiontól, és fel is álltunk, mert 2-2-re kiegyenlítettünk. Innentől kezdve megnyerhette volna mindkét csapat a mérkőzést, sajnos nem nekünk sikerült, bár 2-3-nál volt egy nagy helyzetünk, amivel a döntetlen összejöhetett volna. A fiúk megtettek mindent a szép búcsú érdekében, de sajnos holnap már csak annyi marad mindebből, hogy kikaptunk, emiatt szomorú vagyok. Öröm az ürömben, hogy van tartása a csapatnak, a Ferencváros igazából nem múlt felül bennünket semmiben, egy ikszes mérkőzés volt a mai, partiban voltunk. Lépegetünk ugyan előre, de még mindig ott vagyunk, ahol vagyunk.


Thomas Doll (Ferencvárosi TC): – Harcias játék, harcias mérkőzés volt. Lehetett látni, hogy a Diósgyőr sokat akart ma bemutatni, ebben az öreg stadionban, az utolsó meccsen. A csapat jól hajtotta végre a feladatokat, a megfelelő pillanatokban rúgtuk a gólokat. Az egész szezonban kísért minket, hogy sajnos sok gólt kapunk, most is volt két labdavesztés a 16-oson belül, és megkaptuk ezekből a két szükségtelen gólunkat. Az előny után a Diósgyőr beívelt labdákkal próbálkozott, és ekkor már többet kellett birtokolnunk a labdát, amikor megszereztük. Annak örülök, hogy a csapat a megfelelő úton halad, két-három hete még leadtunk volna egy ilyen meccset, de hitt magában mindenki, és ennek örülök. Nagy dicséret a diósgyőri szurkolóknak, hogy így támogatták a csapatukat, a Diósgyőr is megérdemelt volna egy pontot, biztos vagyok benne, hogy feljebb fognak kúszni a tabellán.

boon.hu