Huszonnégy közlekedési baleset történt három nap alatt B.A.Z. megyében

2021.05.17 10:14

Az elmúlt hétvégén többek között elfogatóparancs alapján körözött személyekkel, garázda férfiakkal, eltiltott járművezetőkkel és erőszakoskodó családtagokkal szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

 
Pénteken:
 
A Miskolci és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. május 14-én egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.
 
Szombaton:
 
A Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2021. május 15-én egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe. Szintén ezen a napon két férfit garázdaság, míg további egy személyt a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek a rendőrök őrizetbe. A szabálysértőket a rendőrök 72 órán belül bíróság elé állítják. Hozzátartozók közötti erőszak miatt az ózdi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.
 
Vasárnap:
 
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2021. május 16-án egy, elfogatóparancs alapján körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. Az említett eseten túlmenően további két eltiltás hatálya alatt vezető sofőrt fogtak el a rendőrök és vettek szabálysértési őrizetbe. A szabálysértőket a rendőrség 72 órán belül bíróság elé állítja.
 
Az Edelényi, a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy férfival szemben hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.
 
Az elmúlt 72 órában B.A.Z. megye útjain összesen hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi káros balesetek kapcsán mintegy tizenhét esetben intézkedtek a rendőrök.
 
boon.hu