Idén sem maradunk áram nélkül az ünnepek alatt

2016.12.05 19:25

Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt, 2016. december 16-tól 2017. január 6-ig - olvasható a cég közelményében.

https://varos.harkany.hu/userfiles/kozszolgaltatok/eon.jpg

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljá-ból, az E.ON - ahogy az elmúl években, úgy az idén is - szünetelteti a 60 na-pot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2016. december 16. és 2017. január 6. közötti ünnepi időszakban.

Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvé-nyes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) áll-nak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

penzcentrom.hu