Időben érkezett a rendőri segítség

2020.11.22 07:57

A bejelentést követő tíz percen belül bejutottak az ingatlanba és mentőt kértek a magatehetetlen asszonyhoz a sátoraljaújhelyi rendőrök.

 

Egy 68 éves hollóházai asszonyt nem tudtak hozzátartozói elérni és emiatt aggódva tettek bejelentést 2020. november 20-án 12 óra 50 perckor a rendőrségre.
 
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a megadott címre mentek, ahol a kapuban már az idős hölgy testvére és a falugondnok várta őket. Az egyenruhások körbenézték az ingatlant, melynek nyílászárói zárt állapotban voltak, azonban bentről halk nyöszörgést hallottak. A rendőrök késedelmet nem tűrve a legkisebb károkozással bejutottak a házba, ahol a konyhában a földön fekve megtalálták a bajbajutott asszonyt. 
 
A hölgy eszméleténél volt, azonban kommunikálni nem tudott. A körzeti megbízottak mentőt kértek a helyszínre, majd betakarták az asszonyt. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai szélütést feltételeztek, és további ellátása céljából kórházba szállították a bajbajutott hölgyet.
 
A helyszínen lévő hozzátartozó és a helyi polgármester asszony is köszönetét fejezte ki a gyors és szakszerű rendőri intézkedésért.
 
boon.hu