A központi programokon kívül így ünnepelt Miskolc a csütörtöki városnapon (+fotók)

2017.05.12 12:04

Május 11-én, Miskolc Város Napján – a központi programokon túl – számos érdekes kísérőrendezvénnyel is várták az érdeklődőket. Kiállítások, sport- és szabadidős-események is színesítették a programkínálatot, így mindenki talált magának kikapcsolódási lehetőséget. Mutatjuk, hogyan ünnepelt együtt Miskolc!

futoverseny_170511ml_5.jpg

fotó: Mocsári László
 

Utcai váltófutással indult a nap, a Miskolc Városi Diáksport Szövetség szervezésében tartották meg a programot a miskolci iskolák diákjai számára.

fotó: Juhász Ákos
 

A Miskolci Galériában tárlatvezetéseket tartottak. Az érdeklődők bepillantást nyerhettek a kortárs sokszorosított grafika hazai legnagyobb eseményének titkaiba is. A Tourinform Miskolc Iroda pedig ingyenes városnéző sétát tartott.

fotó: Mocsári László

A Szent István térre is várták a családokat, számtalan szabadidős programmal ünnepelhettek együtt a miskolciak. A Factory Aréna ügyességi játékai mellett tudományos játszóház is várta az érdeklődőket. 

 

A délután folyamán a Miskolci Mazsorett Együttes bemutatóját is megtekinthették az ünneplők a sétálóutcán.

 

Szintén már délután megkezdődtek a koncertek a Szent István téren. Fellépett a Sky Fanatic, az M. Show Drum, Miskolc Város Napját pedig a Bikini koncertje zárta.

varosnap_koncert_eleje_20170511_bl_14_web.jpg

varosnap_koncert_eleje_20170511_bl_05_web.jpg

minap.hu