Imádkozás helyett inkább loptak a zempléni templomból

2016.03.21 07:53

Imádkozni indultak, de végül loptak a templomból – lefeszítette és elvitte az adománygyűjtő perselyt két férfi Karcsa református templomából. 12 ezer forintot találtak benne, elkölteni viszont nem maradt idejük, 3 órán belül elfogták őket.

Imádkozás helyett inkább loptak Karcsán

A helyi körzeti megbízott azonosította, majd kollégáival együtt elfogta azokat a karcsai férfiakat, akik egy helyi templom adománygyűjtő perselyét tulajdonították el.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság R. J. 54 éves és G. J. 26 éves karcsai lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. március 5-én 10 órát megelőző időben eltulajdonítottak egy helyi templomban elhelyezett adománygyűjtő perselyt, a benne lévő, valamivel több, mint tízezer forinttal együtt.

A bejelentést követően a helyi körzeti megbízott azonosította, majd kollégáival együtt elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható karcsai férfiakat. A mintegy három óra alatt rendőrkézre került terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték tettüket.

 

 

 

 

boon.hu,rtlklub.hu