„Infarktus, agyvérzés, szívelégtelenség, egy komplett vészhelyzet lejátszódott bennem”

2016.10.23 06:07

„Büszke vagyok rá, hogy csapatom fel tudott állni” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest FC elleni 4-4-es idegenbeli döntetlent követően.

„Infarktus, agyvérzés, szívelégtelenség, egy komplett vészhelyzet lejátszódott bennem”

fotó: Homoky György

Nebojsa Vignjevics (Újpest FC): – Ennek a meccsnek végjátéka infarktus közeli állapotba hozott. Jól játszottunk az első félidőben, a bekapott gól után, és 2-1-es állást követően is. A probléma az volt, hogy túl sok könnyű gólt kaptunk, ellenfelünknek a kevés lehetőségből sikerül annyi találatot szereznie, mint nekünk, a több helyzetből. Mindkét csapatnak voltak jó periódusai, a 4-4 után elégedett nem vagyok, de gratulálok mindkét csapatnak az intenzív mérkőzéshez, Horváth Ferencnek és Diósgyőrnek pedig a legjobbakat kívánom.

Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): – Infarktus, agyvérzés, szívelégtelenség, egy komplett vészhelyzet lejátszódott bennem. Biztosan nagyon érdekes, és szórakoztató volt a meccs azoknak, akik nem vettek részt benne. Sok pozitív és negatív dolog történt, sok érzelem volt a meccsben. Büszke vagyok rá, hogy csapatom fel tudott állni, ezt a meccset ugyanúgy megnyerhettük volna, ahogy el is veszíthettük volna.

boon.hu