Ingyenes utazás a DVTK hazai mérkőzéseire

2016.07.21 14:19

Kriza Ákos polgármester tájékoztatása szerint, a DVTK hazai mérkőzései előtt és után két órával - a DVTK-Újpest találkozótól kezdődően - az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkolók ingyenesen vehetik igénybe az MVK Zrt. járműveit.

dvtk_lfradi_lelato_141003ml_23.jpg

Az egyik szurkolói portál képviselői kedden levélben keresték meg Kiss János alpolgármestert, amelyen arra kérték, vizsgálják meg az ingyenes utazás lehetőségét. Így még több embert lehetne kicsábítani a stadionba, megkönnyítenék a közlekedést a vidékről érkezőknek és a helyieknek is.

A szurkolókat még aznap este értesítették, hogy az elképzelés megvalósítható és gyorsan ki is dolgozzák a pontos feltételeket.

DVTK vs. Újpest – “Hagyd otthon az autót, gyere busszal, villamossal!”

Nem telt el 36 óra és megkapták a hivatalos választ Kriza Ákos polgármestertől:

    "Kiss János alpolgármester úr tájékoztatott levelükről, illetve kérésükről arra vonatkozóan, hogy meccsnapokon az MVK Zrt járművein az ingyenes utazáshoz legyen elegendő a DVTK aktuális mérkőzésére érvényes jegy, vagy bérlet, a találkozókat közvetlenül megelőző és az azt követő időszakokban.

    Javaslatukat köszönöm, azt nagyon jónak, sőt továbbgondolásra érdemesnek tartom! – hangsúlyozza levelében Kriza Ákos.

    Tekintettel az Újpest elleni szombati rangadó közeli időpontjára, intézkedtem közlekedési társaságunk illetékeseinél arra vonatkozóan, hogy a DVTK mérkőzései előtt és után két órával - a DVTK-Újpest találkozótól kezdődően - az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkolótársak ingyenesen vehessék igénybe az MVK Zrt járműveit.

    Őszintén remélem, hogy Miskolc városa ezekkel az intézkedésekkel maga is hozzájárul a magyar labdarúgás népszerűségének növeléséhez, szeretett csapatunk, a DVTK mindannyiunk által nagyon várt sikereihez! Hajrá Miskolc, hajrá DVTK!"
– zárta levelét Miskolc polgármestere.

minap.hu