Ismét gyanúsított a kettős gyilkosságot elkövetett szikszói rém

2019.04.15 09:08

Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói Sz. Sándort – tudta meg a Blikk. Sz. Sándort gyanúsítják azzal, hogy 2011-ben megölt egy idős házaspárt Szikszón. 

Indexes videóban, még polgárőrként beszélt a

A bűneset megrázta a települést, annak idején az Index is forgatott egy videót, amiben polgárőrként a későbbi gyanúsított is megszólal. Sz. Sándor hét évvel a kettős-gyilkosság után bukott le, de a Blikk szerint nem csak a kettős gyilkosság írható a számlájára. 

A lap úgy tudja, Sz. Sándor már a gyilkosság után valamilyen ürüggyel jutott be a településen élő egyik idős férfihez, akit egy eddig ismeretlen tárggyal többször fejbe vágott. Miután áldozata elvesztette az eszméletét, és mozdulatlanul feküdt a padlón, támadója átkutatta a házat, hogy elvigye a bácsi értékeit. A készpénzen kívül magához vette az idős ember számláit és banki kivonatait is.
 
Lebukásához is többek között ez vezetett, a nyomozók átkutatták a házát, ahol megtalálták az idős férfi hivatalos papírjait.
 
A csodával határos módon a volt polgárőr áldozata túlélte a támadást, de mivel a rabló hátulról támadt rá, személyleírást sem akkor, sem később nem tudott adni róla.
 
Semmiféle közvetlen bizonyíték nincs, ami a védencem bűnösségét igazolja – közölte a Blikk megkeresésére dr. Lichy József ügyvéd.
 
blikk.hu / index.hu / atv.hu