Ismét itt a JóKor, a nyugdíjasoknak szánt ingyenes propagandamagazin

2021.09.18 05:49

A postaládákat szórják meg az ingyenes propagandamagazinnal.

 

Újra kézbesítik a nyugdíjasoknak a JóKor Magazint – vette észre a 444.hu. A lapot a Magyar Államkincstár adja ki, a tartalmat azonban – ahogy azt a Magyar Hang már tavaly megírtaRogán Antal minisztériuma. A lapnak impresszuma sincs.
 
A magazint ugyan ingyenesnek mondják, de egy lapot 2,1 millió példányban kinyomni, majd utána házhoz vinni nem lehet költségek nélkül. Amik természetesen vannak, de nem tudni, mennyi közpénz megy el rá. A JóKor mindenesetre a csúcsra járatja a kormánypropagandát: Orbán Viktor ostorozza a baloldali elvonásokat, és fényezi a Fideszt, Eperjes Károly színész gratulál a „szakértelemmel cselekvő kormánynak és az őket támogató szakértőknek”, Koncz Gábor pedig virslis lecsó receptet írt.
 
Ha ennyi önmagában nem lenne elég tömény, jön egy kétoldalas Varga Mihály interjú, majd kormányreklám kormányreklám hátán. És a végén a slusszpoén: nyereményjáték, amiben ha részt akarunk venni, meg kell adnunk az adatainkat. Először a Magyar Államkincstárnak, ahonnét pedig a Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetirodához kerül.
 
forrás: 444.hu / hvg.hu