Ismét útnak indul a Zúzmara Expressz Mahócára

2019.01.09 16:29

Január 19-én az Északerdő Zrt. ismét elindítja hagyományos téli különvonatát Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatai által amúgy nem járt szárnyvonalára. A várhatóan szép téli tájban való vonatozás mellé egyéni kikapcsolódási lehetőségeket ajánlanak az utasoknak.

zuzmara.jpg

A program részeként reggel 9:30-kor és délután 13:10-kor kirándulóvonat indul a Miskolc-Dorottya utcai állomásról Mahócára. A délelőtti különvonat érkezését követően egyéni erdei túrákat tehetnek a látogatók, tetszés szerint, akár a kisvasút lillafüredi fővonalának garadnai végállomásáig is. Garadnáról visszaútra a menetrend szerint közlekedő LÁEV-járatok a programra váltott jeggyel igénybe vehetők. Az utolsó vonatindulás Garadnáról: 15:15.

A Mahócán maradók számára 11:30-kor és 15:15-kor indul vissza különvonat.

A szerelvények az időjárásnak megfelelő összeállításban zárt és fűtött személykocsikból állnak, szükség esetén legfeljebb egy nyitott kocsi is a vonat része lehet majd. Vonógépként a tervek szerint a LÁEV két C-50-es mozdonya szolgál. Jelentkezés / további információ: kisvasut@eszakerdo.hu

 

eszakerdo.hu