Itt a Spar bejelentése: jövőre indul a webshop

2017.03.29 13:12

Jól teljesített a tavalyi évben a Spar Magyarország. Idén 24 áruház újulhat meg és 5 új áruház nyitja meg a kapuit. Hamarosan pedig a Spar webshop is elindulhat - hangzott el az áruházlánc szerdai sajtótájékoztatóján.

2016-ban a vállalat közel 20 milliárd forintot költött beruházásokra, melynek köszönhetően 24 üzletet alakítottak át és 4 új üzlettel bővült a hálózat.  A vállalat forgalma tavaly elérte az 516,4 milliárd forintot, amely 5,2 százalékkal magasabb érték a 2015-ös évhez képest. A Spar Magyarország üzlethálózatának fejlesztésére az idei évben 23 milliárd forintot fordít, melynek keretében összesen 24 áruház újul meg és várhatóan 5 új áruház nyitja majd meg kapuit.

Ráadásul tavaly ősszel Ausztriában elindították az online értékesítést,
a cég tervei szerint pedig jövő év első negyedévében a Spar magyar webshopja is elindulhat.

 

100 üzleten túl

Szeptemberben érte el a bűvös százat a Spar franchise program üzleteinek száma, amikor csaknem napra pontosan négy évvel ez első, móri partneráruház átadása után, megnyitott Budapesten, az Ungvár utcában a franchise program századik egysége

A folyamatosan bővülő franchise hálózat ma már több mint 1300 embernek ad munkát, a boltok forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot. A franchise üzletek 52 százaléka a fővárosban található.

 

 

A kiskereskedelemben egyedülálló módon, a potenciális munkavállalók közvetlen és hatékony elérése érdekében a Spar decemberben megnyitotta első Karrier irodáját Budapesten, a Nyugati téri szupermarketben, ahol két HR-szakértő várja az érdeklődőket.

Sokat hallani mostanában a kereskedelemben lévő munkaerőhiányról, nálunk is nagy a fluktuáció és mindig vannak üres álláshelyek, (...) sok kollégánk azonban már évek óta, hűségesen nálunk dolgozik. A cégnél eltöltött átlagos idő 6,9 év

- mondta el Heiszler Gabriella, a cég ügyvezető igazgatója.

https://www.freeline.hu/referenciak/uzletek/tesco_bp_bartok/003.jpg

A munkát keresőknek személyes tájékoztatást biztosítanak, így rendhagyó módon az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden egyes munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Természetesen jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van a megpályázni kívánt állás kapcsán. A cég folyamatosan keres:

  •     eladókat,
  •     pénztárosokat,
  •     árufeltöltőket,
  •     konyhai kisegítőket,
  •     szakácsokat,
  •     henteseket,
  •     részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére.

A vállalat várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál.

 

Silányabb lenne a magyar termék?

A Spar Magyarország életében a saját márkás termékek már a kezdetektől fogva jelentős szerepet töltöttek be. A vállalat mintegy 2300 saját márkás terméket tart a választékában, több mint húsz féle márkanév alatt. A tavalyi évben is folyamatosan bővült ezen termékek köre, hála a beszállítói megállapodások bővülésének.

Sok az olyan termékünk, amit magyarországi beszállítók készítenek, a nemzetközi saját márkás termékek pedig ugyanabból a gyárból érkeznek és ugyan az van bennük

- hívta fel a figyelmet Heiszler Gabriella.

penzceter.hu