Jakab Péter: az M30-as autópálya építését milliárdos túlárazás jellemezte, de legalább felzárkóztunk Szlovákiához

2021.10.30 17:29

Jakab Péter: az M30-as autópálya építését milliárdos túlárazás jellemezte, de legalább felzárkóztunk Szlovákiához

Fotó: NIF Zrt.

A Jobbik elnöke szerint a végösszeg 200 milliárd lett, aminek a javát a kormány által sokat átkozott Brüsszel biztosította.
 
A napokban átadott M30-as autópálya építkezést milliárdos túlárazás jellemezte, a végösszeg 200 milliárd lett, aminek a javát a kormány által sokat átkozott Brüsszel biztosította - írja legfrissebb Facebook bejegyzésében Jakab Péter. A jobbikos politikus szerint a kivitelezést két nyugati multi, "és természetesen két Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó cég végezte, vagyis az uniós pénz egy része visszament nyugatra, a többi meg ment Lölőék zsebébe. Jó sok, hiszen az út egyre csak drágább és drágább lett."
 
Mint írja, éveket vártak arra, hogy az út elkészüljön, "hisz miközben a szlovák határtól már réges-rég gyorsforgalmin juthattunk el Kassára, a magyar határig szégyenszemre balkáni utakon kellett követnünk a kamionokat."
 
Jakab hangsúlyozza, hogy ennek most már vége. "Sikerült végre felzárkóznunk a szlovákokhoz (!), legalább ebben. Büszke is lehet rá Orbán. Most már nekünk is van végre autópályánk a határig. Egy kérdés maradt: ki fog rajta autózni 500 forintos benzinár mellett?" - teszi fel a kérdést az ellenzéki párt elnöke.

 

 
forrás: facebook.com