Járdára tolt egy autót a Volán-busz Ózdon, egy gyalogos is megsérült

2017.08.12 12:55

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 11-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset 11 esetben jutott a rendőrség tudomására.

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
fotók: police.hu
 
Sárospatak belterületén közlekedett egy nő személygépkocsijával, amelynek során egy útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget egy a kereszteződésbe érkező másik járműnek, így összeütköztek. A két autó vezetője és egy utas könnyebb sérüléseket szenvedtek.
 
kep2_5
 
Ózd belterületén egy menetrendszerűen közlekedő busz az úttesten történő haladása során áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy személygépkocsinak, amelyet a járdára tolt. A baleset következtében a személygépkocsi utasa és egy járdán sétáló gyalogos könnyebben megsérült.
 
kep_2
 
Putnok és Sajómercse között közlekedett egy férfi személyautójával, amikor az egyik útkanyarulatban egy, a szemközti sávban haladó jármű kis mértékben áttért a bal oldali sávba. A szabályosan közlekedő személyautó vezetője ekkor elrántotta a kormányt, aminek következtében lesodródott és az út menti árokba borult. A gépkocsi vezetője és két utasa könnyebben megsérült.
 
n3208436
 
Az M3-as autópályán (Nemesbikk közelében) közlekedett egy olasz felségjelzésű gépkocsi, amely haladása során – eddig tisztázatlan okból kifolyólag – a belső szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében az autó vezetője könnyebben megsérült.
 
Tiszadorogma belterületén közlekedett egy nő kerékpárjával, aki nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, így felborult. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
 
A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!
 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság