Jó hír érkezett Sas Józsefről: alakulunk, alakulunk, nem adjuk fel!

2019.10.25 16:28

Jóska nagyon jó beteg, nem ellenkezik, bevesz minden gyógyszert, csinálja a gyógytornát, és ami a legfontosabb, elszánt, szeretne minél előbb meggyógyulni – mondta el a Blikknek Zsuzsa asszony.

sas-jozsef
Olvas, szaval…
 
Mint arról beszámoltunk, Sas József 2019 elején kapott agyvérzést thaiföldi nyaralása során. Márciusban szállították haza, majd négy hónapnyi kezelés után a saját felelősségére elhagyta a kórházat és nyártól az otthonában lábadozik.
 
A Jászai Mari-díjas színész-humorista rengeteget olvas,
 
szaval és írja, finomítgatja új könyvét, amely róla és az édesapjáról szól. Felesége, Zsuzsa asszony (69) naphosszat lesi párja minden kívánságát, reméli, a klasszikus kabaré legendája minél hamarabb felépül.
 
Alakulunk, alakulunk, nem adjuk fel! Küzdünk, amíg csak kell, ez már biztos
 
– adott helyzetjelentést a Blikknek Zsuzsa asszony, kiemelve, férje tényleg mindent megtesz azért, hogy összeszedje magát.
 
Jóska nagyon jó beteg, nem ellenkezik, bevesz minden gyógyszert, csinálja a gyógytornát, és ami a legfontosabb, elszánt, szeretne minél előbb meggyógyulni. Nem hagyta, hogy a történtek megtörjék őt.
 
A színpad az, ami élteti
 
Szerencsére nagyon jó az étvágya, a humora pedig a régi, csak sajnos a teste lassan gyógyul, de mi mindent megteszünk. Nagy vágyunk, hogy ha idén talán már nem is, de jövő szilveszterkor ott lehessen a kabarén. Őt a színpad és a közönség élteti, nagyon szeretne visszatérni, de ez még a jövő zenéje. Majd ha már tud egyedül menni, talán újra színpadra is léphet
 
– folytatta Zsuzsa asszony, aki nemrégiben ünnepelte a 69. születésnapját, amit idén nem a szokásos nagy bulival ültek meg, szűk körben köszöntötték fel a közeli barátok.
 
forrás: blikk.hu