Jobban teszi, ha ki sem mozdul: Vasárnap is folytatódik a kellemetlen időjárás!

2016.07.17 08:51

A szombati egész napos esőzés után vasárnap is többfelé lehet számítani esőre, záporra és főként északkeleten zivatarra. A felhőzet azonban főként keleten szakadozhat fel időnként.

Többfelé élénk marad a légmozgás és a Dunántúlon, illetve északkeleten helyenként erős lehet az északnyugati szél. Maradni fog a hűvösebb idő is, így ha épp programot szervezne, akkor jól öltözzön fel. Ugyanis a csúcshőmérséklet 16-24 °C között alakul, ami inkább mondható őszinek, mintsem nyárinak.

HÉTFŐ
Időnként még megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megélénkül, időnként megerősödik. Hajnalban 15, napközben 26 fok körül alakul a hőmérséklet.
KEDD 
Az időnként megnövekvő felhőzet mellett sokat süt majd a nap, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 15, napközben 26 fok körül alakul a hőmérséklet.
SZERDA
Ahogy a hét első két napján, lehetnek felhők, de sok napsütés is várható, csapadék nélkül.  A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 fok körül alakul.

met.hu