Jótékonysági bált rendezett a BOKIK és a Lions Klub

2019.02.10 11:44

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Első Miskolci Lions Klubbal közösen szombaton este rendezte meg hagyományos jótékonysági bálját a Népkerti Vigadóban. A rendezvény díszvendége idén Tokaj volt, a jótékonysági tombola bevételét pedig a Magyar Vöröskereszt „Enni adok – Enni kapok” programja támogatására ajánlják fel a szervezők.

bokik_bal_190209ml_7.jpg

Fotó: Mocsári László

A kamarai bált idén tizenkilencedik alkalommal rendezték meg, és ez volt a hatodik alkalom, hogy a Lions Klubbal közösen. Ahogy Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke fogalmazott, az együttműködés legfőbb oka, hogy az estet egybekötik a jótékonysággal. A tombolabevétel teljes összegét a Lions Klub által meghatározott célra ajánlják fel, ennek a mértéke megközelítőleg fél millió forint.

 

Az elmúlt öt évben olyan szervezeteknek tudtak segíteni – a jótékonysági bál tombolabevétele révén –, mint például a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete, a Mellrákinfo Egyesület Borsodi Csoportja, a Miskolci Autista Alapítvány, idén pedig a Magyar Vöröskereszt „Enni adok – Enni kapok” programját támogatják.

bokik_bal_190209ml_46.jpg

A meglepetés műsort idén a Szinvavölgyi Néptáncműhely tehetségei adták.

bokik_bal_190209ml_29.jpg

minap.hu