Kalapáccsal ölte meg nagymamáját Péter

2020.03.24 06:35

H. Péter a nyugdíjért végzett a nagymamájával.

H. Péter a nyugdíjért végzett a nagymamájával

 

Horrorfilmbe illő módon végezte ki csekélyke nyugdíjáért nagymamáját a 34 éves H. Péter a Somogy megyei Eddén. A férfi minden héten átment meglátogatni a nagyszülőt, mindenki úgy tudta: R. Ferencné és Peti imádják egymást. Sokkolta őket, amikor kiderült: Péter a legutolsó látogatáskor többször megszúrta, majd egy kalapáccsal agyonverte korábban imádott nagyszü­lőjét.
 
– Mindig rajongva beszélt az unokájáról, de Peti is csak szeretettel mesélt a nagyiról, nagyon jóban voltak – mesélte a Borsnak egy ismerős. Peti minden héten átjárt, általában pénzt kért, de maradt beszélgetni is a nagymamával. Sosem néztünk volna ilyesmit ki belőle, mert bár furcsa, magába forduló, de nyugodt srác volt. Mindig nagyon jól tanult, nem volt balhés fiú, a családja szépen nevelte. Egyszerűen nem értjük – tette hozzá az asszony.
 
A rendőrség lefoglalta a gyilkos eszközt
 
Fotó: police.hu
 
Egy másik helybeli is megerősítette: Peti nem lustálkodott, tanult szorgalmasan. Szerinte pont ez ment a fiú agyára.
 
– Otthon mindig nyúzták a tanulással, ebbe bolondulhatott bele – mondta a férfi.
 
Információk szerint a fiú ismét pénzt kért, ugyanis nagymamájának megérkezett a nyugdíja. Ezúttal azonban nem kapott, ezért borult el az agya. Tette után ő maga hívta fel a rokonait, akik azonnal a házhoz rohantak és hívták a zsarukat. Péter egy tapodtat sem mozdult lemészárolt nagymamája holtteste mellől, ott várta meg a rendőröket, akiknek beismerő vallomást tett.
 
– Biztosak vagyunk benne, hogy Petinek csak akkor esett le, mit is tett. Állítólag fel sem fogta akkor. Reméljük, Peti hosszú ideig börtönben marad – szögezték le az ismerősök.
 
police.hu / borsonline.hu