Karácsony Gergely Miskolcon: jól fizető munkahelyekre van szükség az elvándorlás megállítására

2017.06.22 10:47

Az elvándorlás megállítását nevezte választási programjuk egyik legfontosabb elemének a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerdai miskolci sajtótájékoztatóján.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart Embertelen kilakoltatások Miskolcon - a Párbeszéd lakhatási modellje lehet a megoldás címmel Miskolcon, a Széchenyi utcában 2017. június 21-én.
Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart Embertelen kilakoltatások Miskolcon - a Párbeszéd lakhatási modellje lehet a megoldás címmel Miskolcon, a Széchenyi utcában
 
 
Karácsony Gergely közölte: pártja választási programja arról szól, hogy miként lesz több jól fizető munkahely az országban, és miként lehet megállítani az elvándorlást az országból.
 
Mint mondta, Miskolcot az elmúlt időszakban több mint húszezer fiatal hagyta el, és ez azt jeleneti, “hogy valami nincs rendben ebben az országban”.
 
Karácsony Gergely szerint a Fidesz gazdaság- és társadalompolitikája kényszeríti arra a fiatalokat, hogy “máshol próbáljanak szerencsét, mert helyben nincs boldogulás”.
 
Az ellenzéki politikus elmondta: a “zöld” program megállíthatná a fiatalok elvándorlását, Magyarországnak óriási tartalékai vannak ezen a területen.
 
mti.hu