Kazincbarcikán fogták el a katalizátor-tolvajokat

2022.01.17 15:40

A miskolci nyomozók a két helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki az elmúlt időszakban történt lopások elkövetéséért.

 
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két helyi – 21 és 20 éves – férfival szemben. Az elkövetők 2022. január 16-án éjfél után azzal a céllal mentek Kazincbarcikára, hogy autókról katalizátorokat tulajdonítsanak el – írja a police.hu.
 
A gyanús autót és utasait a kazincbarcikai járőrök intézkedés alá vonták, majd a tételes járműátvizsgálás során orrfűrészt, emelőt, illetve kéziszerszámokat találtak náluk.
 
A férfiakat a rendőrök szóban kikérdezték, amely során beismerték lopási szándékukat, valamint azt is közölték, hogy korábban Miskolcon egy autóról eltulajdonítottak, és egy másik esetben pedig megpróbáltak eltulajdonítani katalizátort.
 
 
A Kazincbarcikai rendőrök a két férfit előállították a kapitányságra, majd átkísérték őket a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalokat. 
 
A két elkövető a kihallgatásuk során beismerő vallomást tett.
 
forrás: police.hu