Kedd estig segítenek a temetők környékén

2016.10.31 16:26

A Miskolci Rendőrkapitányság és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai főleg az autósokat segítik a parkolásban és a forgalom irányításában.

halottak_napja_rendorseg.jpg

Molnár Emil rendőr alezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője elmondta, hogy a mindenszentek és halottak napja környékén nagyobb forgalomra lehet számítani, ami a temetők környékén torlódást okozhat.

– A rendőrök segítik majd az autósokat a haladásban és a parkolásban egyaránt, valamint figyelnek minden eseményre, amivel megelőzhetik a baleseteket. Azt azonban kérjük az autósoktól, hogy vigyázzanak értékeikre, ne hagyják a kocsi utasterében táskáikat, csomagjaikat. A rendőrség jelenléte folyamatos lesz keddig az érintett helyszíneken. A nagyobb temetők környékén, így a Szentpéteri kapuban, a Vasgyárban, Diósgyőrben és a Szent Annánál is forgalmi rend változására is számíthatnak az autósok.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai hat temetőnél lesznek jelen.

– A Szentpéteri kapui, a Deszka, a Mindszenti, a vasgyári, a diósgyőri és a Szent Anna temető környékén figyelünk a közbiztonságra és irányítjuk, tereljük a forgalmat – mondta el Kovács László Csaba, a szervezet közterület-felügyeleti és rendészeti vezetője.

minap.hu