Kerékpárt kapot ajándékba az ózdi néni

2016.12.02 08:31

Kerékpárt kapott ajándékba az Ózdi Rendőrkapitányságon Simon Pálné. A kétkerekű járművet egy állampolgári felajánlásnak köszönhetően, valamint az Ózdon 2016 nyarától működő Fehér Gyűrű Áldozatsegítő Iroda munkatársának közreműködésével vehette át az idős asszony.

A biciklit azért ajándékozták neki, mert a közelmúltban a sajátját ellopták tőle. A két elkövetőt a rendőrök rövid idő alatt elfogták, jelenleg előzetes letartóztatásban várják az ügy további vizsgálatát. Simon Pálné örült az új kerékpárnak, de mint elmondta: az őt ért támadás emléke ma is élénken él benne.

„Kerékpárommal mentem ki a kertbe, amikor találkoztam egy fiatalemberrel. Megkérdeztem tőle, hogy mit keres itt a hegyen. Azt válaszolta, hogy a szomszédba jött kerítést csinálni. Később viszont arra lettem figyelmes, hogy elvitte a kerékpáromat.

Másnap pedig már ketten jöttek vissza és megfenyegettek. Pénzt kértek, aranyékszert kértek tőlem, de nem adtam. Nagyon megijedtem, több napig stresszben voltam. Aztán a rendőrség segített és most egy új kerékpárt is kaptam ajándékba” - nyilatkozta Simon Pálné.

ozd.hu