Kerítésnek ütközött egy motoros Kazincbarcikán

2017.08.19 11:37

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 18-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Kerítésnek ütközött egy motoros Kazincbarcikán
police.hu
 
Mályiban, a Fő út és a Vezér út kereszteződésében közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 18-án 17 óra 10 perckor egy 27 éves miskolci nő. A sofőr kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy autójának előzését egy másik jármű már megkezdte és összeütközött egy 30 éves helyi férfi által vezetett motorkerékpárral. A baleset következtében a motor sofőrjének könnyű sérülése keletkezett.
 
Fotó: police.hu
 
Kazincbarcikán, a Régitelep utcán haladt motorjával 2017. augusztus 18-án 18 óra 50 perckor egy 35 éves helyi férfi. A sofőr egy helytelen manőver miatt áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy kerítésnek. A baleset során a motort kormányzó fiatalembernek könnyű sérülése keletkezett.
 
A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.
 
A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a balesetek elkerülése érdekében.
 
Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!
 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság