“Ki kért kitől menedékjogot?” – Kapott a fejére Orbán a Trump-telefonos fotóért!a-trump-telefonos-fotoert/

2022.01.19 09:25

Miután Orbán Viktor közösségi oldala tanulsága szerint felköszöntötte a 100 éves Edit nénit, még kellett valami csámcsogni valót posztolni kedd estére – gondolhatták a “tudorok”, hát bedobták Trump nevét. Nem tudni, mi volt a cél, ha csak az, hogy pörögjön az oldal, akkor fenomenális ötletnek bizonyult, bár, ha a hozzászólások tartalmából akartak következtetést levonni a jövőre nézvést, akkor egyértelmű, hogy nem ez a legjobb irány a miniszterelnök népszerűsítésére.

 
Ha Ő mondja….
 

Egymás kölcsönös politikai támogatásáról, a magyar-amerikai kapcsolatokról és a migrációról is szó volt Orbán Viktor miniszterelnök valamint Donald Trump volt amerikai elnök tárgyalásán kedd este
 
– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 
 
A telefonos egyeztetésen Donald Trump gratulált a magyar gazdaság kiemelkedő eredményeihez, és kifejtette: drukkol Orbán Viktornak a soron következő parlamenti választáson.
 
A Fidesz elnöke megköszönte Trump politikai támogatását, és biztosította őt, hogy Magyarország a továbbiakban is jó szövetségese lesz az Amerikai Egyesült Államoknak.
 
Orbán Viktor gratulált a volt amerikai elnök arizonai kampányrendezvényéhez, melyen Donald Trump arról beszélt, hogy “2024-ben visszaveszik a Fehér Házat”.
 
Havasi Bertalan elmondta:
 
a telefonos tárgyaláson a magyar miniszterelnök és a korábbi elnök áttekintette a Magyarországot és az Egyesült Államokat egyaránt sújtó migrációs válsághelyzetet, leszögezve: a nemzeteink megvédése érdekében az illegális bevándorlást mindenképpen meg kell fékezni.
 
Szia Uram….
 
Csak mellékesen jegyzem meg, -nem akarva belegyalogolni azok lelkivilágába, akik baromi büszkén hiszik, hogy egy ilyen fotó jelent bármit is- hogy a “meghitt beszélgetés” minimum egy fotós és pár sajtós jelenlétében zajlott (?) és, hogy a nóvumnak nem mondható beállítás szinte egyetlen kisbaba “portfóliójából” sem hiányzhat, akik a 60-as, 70-es években születtek, amikor nagy etvasz volt a telefon.
 
“Telefonos egyeztetés Donald Trump korábbi amerikai elnökkel”

 

 

forrás? facebook.com / varosikurir.hu