Király Gábor 8 milliót kaszálhatott a szürkemackóbiznisszel

2016.06.28 18:18

Király Gábor rekorder kapus negyvenedik születésnapja alkalmából dobta piacra K1RALYSPORT néven saját márkás sporttermékeit. Az április eleje óta elérhető kollekcióból csütörtökre elfogyott az összes szürke mackónadrág.

A szombathelyi sportoló védjegyévé vált szürke mackó mellett kapuskesztyű és az Európa-bajnokságra készült póló is szerepel a kollekcióban, amiből csütörtökön az utolsó melegítőnadrágot is felvásárolták – árulta el a Borsnak Horváth Nóra, a Király Gábor kapusiskola sajtófőnöke.

Számításaink szerint Király Gábor, akinek legendás szürke mackónadrágjáról és az Izland és Portugália ellen bemutatott trükkjéről napokig cikkezett a világsajtó, 8 millió forintot kereshetett a mackóbiznisszel, ugyanis saját márkás boltjában 8000 forintért kínálták a ruhadarabot, amiből a Bors értesülései szerint 1000 darab készült.

Saleh Mahdi

Szürke mackós kapus Kuvaitból

A sajtós azt is elárulta, hogy a termék piacra dobása után is nagy volt az érdeklődés, de igazán csak az Eb óta indult be igazán az árusítás. Horváth Nóra hozzátette, hogy a válogatott kapusa, aki egész szürke mackós mozgalmat indított be, nagyon a kabalává lett nadrágjára és a minőségére igencsak kényes, hiszen egyszerre strapabírónak és kényelmesnek kell lennie.

Ez a mém is Király királyságának kíván emléket állítani

Ugyanakkor senkinek sem kell kétségbe esnie, aki lemaradt most a mackóvásárlásról, mert az Európát meghódító ruhadarab Horváth Nóra ígérete szerint napokon belül ismét kapható lesz, sőt újdonságként XXL-es méretben is lesz.

hvg.hu