Kocsis Máté a szombati tüntetésről: Soros hadrendbe állította embereit

2019.01.06 16:07

A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Budapest, 2018. szeptember 17.Az Országgyûlés plenáris ülésére érkezõ Orbán Viktor miniszterelnök és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje (b) kezet fog a Parlamentben 2018. szeptember 17-én. Mellettük Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j2), Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetõje (j) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter (j3).MTI Fotó: Kovács Tamás
 
 
Kocsis Máté szerint a szombati tüntetés már a májusi európai parlamenti választási kampány része.
 

A tüntetésen azok a pártok vettek részt, amelyek támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, látszik tehát, hogy Soros György hadrendbe állította magyarországi embereit
 
– jelentette ki a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.
 
Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok ötlete, hogy közös listán indulnak az EP-választáson, azt jelenti: lesz egy bevándorlásellenes lista, amelyen a Fidesz-KDNP-re lehet majd szavazni, és egy „Soros-lista” azokkal, akik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt.
 
A frakcióvezető az ellenzéki pártok viselkedését a túlóratörvény elfogadásakor a parlamentben vagy az MTVA épületében zavarkeltésnek, figyelemfelhívásnak, hergelésnek és hisztériakeltésnek minősítette, és szerinte mindez a kampány része. 
 
mti.hu