Kórházba került az Omega frontembere – lehet, hogy nagy a baj?

2021.11.13 15:15

Nagy a valószínűsége, hogy Kóbor János elkapta a koronavírust.

A Blikk számolt be róla, hogy kórházba került az Omega zenekar énekese, Kóbor János. Benkő László fia, Benkő Balázs erősítette meg a lapnak, hogy a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnek kedden egy televíziós felvételen kellett volna részt vennie, de nagyon nem érezte jól magát.
 
Egy, a családhoz közel álló barát mondta el, hogy Kóbor János felesége, Zsóka nem kockáztatott, és kórházban vitte a férjét. A zenésztársak is aggódnak a 78 éves énekesért, aki körül nagy  a titkolózás.
 
Annyi biztos, hogy Kóbor semmiféleképpen sem akarta beoltatni magát a koronavírus ellen.
 
Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom. Szerintem az, hogy oltáshoz lesz kötve, ki hová mehet, a személyiségi jogok durva megsértése”
 
- nyilatkozta a lapnak tavaly az énekes.
forrás: blikk.hu
 
A Blikk nem tudta elérni az énekest és a feleségét, de az Omega gitárosa, Molnár György azt nyilatkozta, hogy nem temetnek senkit és optimistán nyilatkozott Kóbor János hazatéréséről.
 
Magyarországon is egyre súlyosabb a járvány negyedik hulláma. A kormány november 22-től oltási akcióhetet indít, amelynek keretében 101 oltóponton előzetes bejelentkezés nélkül is bárki oltást kaphat, akár az elsőt, a másodikat és a harmadikat is. Különösen fontos, hogy a harmadik oltások száma szintén radikálisan növekedjen, főként az idősebb, legyengültebb immunrendszerű páciensek esetében, de a fiataloknak is javasolt a harmadszori oltás.