Kovács Zoltán a jövőbe lát: Gyurcsány a szombaton békésen demonstrálókat is szétverette (!)

2021.10.21 13:04

Megszoktuk már, hogy a kormánypárti politikusok folyamatosan gyurcsányoznak, az ellenzéki összefogást Gyurcsány-shownak titulálják, de mégis meglepő, hogy Kovács Zoltán kormányzati főpropagandista a jövőbe lát. Vagy csak teljesen összezavarodott...

A Telex egyik olvasója vette észre a meghökkentő kijelentést: „Hogy ha valaki nem emlékezne, néhány nap múlva emlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójára, amikor is a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali kormány rendőri erővel verte szét a békésen demonstrálók, az ünnepre emlékezők tömegét.”
 
Ezt Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár mondta egy hajdúhadházi propaganda rendezvényen, és teljesen nyilvánvaló, hogy hülyeségeket beszélt. Ezt, a Fidesz által a Facebookon közzétett videó is bizonyítja. Gyurcsány Ferenc az 1956-os forradalom 65. évfordulóján történtekért felelős? Ez szombaton lesz, és mostani tudásunk szerint ezen a jövőbeni napon, 2021. október 23-án sem veretett szét Gyurcsány Ferenc semmilyen békés demonstrációt.
 
A Telex elemzése szerint Kovács Zoltán valószínűleg ezt akarta mondani (csak nem sikerült neki): „Hogyha valaki nem emlékezne, néhány nap múlva emlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójára, és ezen a napon biztosan megemlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulójáról is (naná!), amikor is (2006!) a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali kormány rendőri erővel verte szét a békésen demonstrálók, az ünnepre emlékezők tömegét.”

 

 

Persze, ha pontosan fogalmaz, akkor sem mondott volna igazat, de az már nem lett volna meglepő.
 
forrás: facebook.com / telex.hu